Stresscoaching

"Herwin de controle terug over je leven"

Wanneer je de controle ergens kwijt bent geraakt, niet meer weet hoe je die moet herpakken en je de focus volledig verloren bent, is het meer dan begrijpelijk dat je hulp inschakelt. Hoe vervelend het ook is, wij zijn helaas nog niet allemaal gewend aan de snelheid van onze huidige systemen. De norm en de lat wordt steeds hoger gelegd. Sommige van ons hebben gewoonweg die vaardigheden niet, of zijn minder flexibel om hier mee om te kunnen gaan. Gevolgen hiervan zien we duidelijk terug in het dagelijks leven. Een toename van burn-out klachten en langdurige ziekmeldingen zijn aan de orde van de dag.

Ooit heb ik ook op die positie gestaan. Ik liep hierdoor vaak in zevensloten tegelijk en was helaas minder productief. Ik deed veel op doorzettingsvermogen en discipline, je begrijp wel dat je op een gegeven moment breekt.

Vervolgens heb ik besloten om hier iets mee te gaan doen, ik wist dat er een andere weg was. Eentje van balans en flexibiliteit “wat dat ook mocht zijn”. Zodoende heb ik me geschoold in het vak vitaliteit. Tijdens mijn studie kreeg ik al gauw de inzichten en kennis die er nodig zijn om die balans te vinden in het leven. Ik gebruik hiervoor het volgende systeem: Van wilskracht naar skillkracht.

Jij wilt het anders? Dan ga je daar vaardigheden voor ontwikkelen die je daarin gaan ondersteunen:

Mijn aanpak is volledig wetenschappelijk. Geen circusact, of hocuspocus coaching. Ik leg jou uit wat het werkzame mechanisme is achter de methodiek, zodat jij leert en bewust raakt van wat je aan het doen bent. De weg met de minste aannames is namelijk de weg van helderheid, zekerheid en houvast.

Neem contact op met mij

Nog 1 stap richting jouw gratis weekplanner...